Протягом двох днів представниці миколаївського регіонального офісу Міжнародного медичного корпусу проводили семінар для представниць колективу Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького та бібліотек-філій щодо протидії гендерно зумовленому насильству.

 Це один з шести напрямків роботи Міжнародного медичного корпусу. 

«Ми проводимо на різних локаціях зустрічі з представниками громади на яких розповідаємо, робимо презентацію на тему протидії гендерно зумовленому насильству – ключові концепції. По суті сьогодні й вчора ми проводили в бібліотеці бесіду до якої додали розділ щодо 8 березня. Ми наголошуємо – це не свято жіночності. Це символ боротьби жінок за рівноправ`я. Дане питання дуже співзвучне загальній темі. Тому, що дискримінація жінок – це якраз гендерна дискримінація. Тому ми про це й говоримо», - зазначила Ольга Сквірська.

Від Міжнародного медичного корпусу миколаївські бібліотекарки отримали подарунки.
 
Довідково: Міжнародний медичний корпус реагує і надає невідкладну допомогу тим, хто постраждав від конфлікту, лиха й хвороб незалежно від місця перебування й умов, які складаються. По завершенні надання першочергової невідкладної допомоги представники корпусу переходять до довгострокової підтримки та навчання. Вони надають ресурси й навчають, щоб допомогти персоналу на місцях надавати низку послуг.
 

 

Більше фото тут

© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору