З початком повномасштабного злочинного вторгнення російських окупантів всі українці пережили невизначеність. Разом з тим отримували повідомлення зі словами підтримки з-за кордону від знайомих, друзів й родичів.

«Думаємо про вас усіх, наших дорогих колег і друзів, постійно. Усі слова здаються у цій страшній ситуації зайвими. Уся Естонія підтримує Україну з таким гарячим почуттям, на яке, чесно кажучи, від холоднокровних естонців я й не очікувала. Національна бібліотека виступила із закликом зробити у бібліотеках Естонії виставки, присвячені Україні – її історії, літературі», - такого листа колектив Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького отримав ранком 1 березня 2022 року від директорки бібліотеки м. Сілламяє (Естонія) Ельвіри Сідорової.

Дружні стосунки наші колективи поєднують майже 13 років. До початку російсько-української війни бібліотекарки встигли обмінятися дружніми візитами один до одного. 2014 в Естонію їздили миколаївські бібліотекарки. Вже за рік до Миколаєва приїздили естонські колежанки.
 
І ось сьогодні в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбулась дуже приємна зустріч. До Миколаєва приїхала завідувачка відділу комплектування естонської бібліотеки посестри Тетяна Лапіна.
 
Нашому колективу вона іще раз передала слова підтримки з Естонії й подарунки.
 
Величезна подяка за щирість. Колеги, у цих подарунках та словах ми бачимо та чуємо Ваші голоси, відчуваємо Вашу підтримку.
 
 
© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору